Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

A Pure Mind – Roller 4 Ball Rosa Kvarts

kr. 349,00

A Pure Mind Roller 4 Ball Rosa Kvarts
Kuglerulle til ansigt og krop, udformet i natursten med krystallen rosa kvarts. Rolleren er velegnet til afspænding af kæberne samt hele kroppen. Kuglerne giver en helt unik effekt og oplevelse. Afspænd muskulaturen o … læs mere her

Er A Pure Mind - Roller 4 Ball Rosa Kvarts på lager?
Køb A Pure Mind - Roller 4 Ball Rosa Kvarts

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

A Pure Mind - Roller 4 Ball Rosa Kvarts

A Pure Mind - Roller 4 Ball Rosa Kvarts Produktfakta

  • Navn: A Pure Mind - Roller 4 Ball Rosa Kvarts
  • Mærke: a pure mind
  • Pris: Kr. 349.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 745178448345

A Pure Mind - Roller 4 Ball Rosa Kvarts fra a pure mind

A Pure Mind - Roller 4 Ball Rosa Kvarts er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i vores varekategori Hudpleje > Hudpleje Ansigt. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber A Pure Mind - Roller 4 Ball Rosa Kvarts. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber A Pure Mind - Roller 4 Ball Rosa Kvarts hos den populære shop BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg A Pure Mind - Roller 4 Ball Rosa Kvarts. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

A Pure Mind - Roller 4 Ball Rosa Kvarts og online fordele

Hvis du shopper online, får du andre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end standard returretten og giver meget længere returtid. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det gør en prissammenligning let, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.