Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Air Wick – Botanica Duftlys Island Rose & African Geranium

kr. 39,00

Air-Wick Botanica Scented Candle Island Rose & African geranium
Skønne og dekorative duftlys fra Botanica serien. Fremstillet af naturlige lækre æteriske olier, med omtanke for miljøet, både glas og låg kan genanvendes.

1 stk
Duftlys
Brændetid ca 40 t … læs mere her

Er Air Wick - Botanica Duftlys Island Rose & African Geranium på lager?
Køb Air Wick - Botanica Duftlys Island Rose & African Geranium

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Air Wick - Botanica Duftlys Island Rose & African Geranium

Air Wick - Botanica Duftlys Island Rose & African Geranium Produktfakta

  • Navn: Air Wick - Botanica Duftlys Island Rose & African Geranium
  • Mærke: air wick
  • Pris: Kr. 39.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5999109541161

Air Wick - Botanica Duftlys Island Rose & African Geranium fra air wick

Air Wick - Botanica Duftlys Island Rose & African Geranium ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den eftertragtede varegruppe Parfume > Home Fragrance. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Air Wick - Botanica Duftlys Island Rose & African Geranium. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Air Wick - Botanica Duftlys Island Rose & African Geranium fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. I det store udvalg af varer finder du noget for alle, og der er det oplagte valg Air Wick - Botanica Duftlys Island Rose & African Geranium. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Air Wick - Botanica Duftlys Island Rose & African Geranium og online fordele

Når webshops leverer dine produkter, giver de dig lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.