Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

American Crew – Fiber Cream – 100 ml

kr. 99,00

American Crew Fiber Cream 100 ml
Fiber Cream med medium hold til perfekt hårstyling. Et lækkert hårprodukt til mænd. Fiber Cream giver både hold og en anelse glans og en skøn maskulin duft i håret.

100 ml
Medium Hold
Naturlig glans
Fiber Cream
Perfek … læs mere her

Er American Crew - Fiber Cream - 100 ml på lager?
Køb American Crew - Fiber Cream - 100 ml

Varenummer (SKU): 88278 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

American Crew - Fiber Cream - 100 ml

American Crew - Fiber Cream - 100 ml Produktfakta

  • Navn: American Crew - Fiber Cream - 100 ml
  • Mærke: american crew
  • Pris: Kr. 89.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 669316408063

American Crew - Fiber Cream - 100 ml fra american crew

American Crew - Fiber Cream - 100 ml er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den populære kategori Hårprodukter | Pleje & Styling > Hårprodukter Til Mænd. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber American Crew - Fiber Cream - 100 ml. Mange er udmærket klar over, at man køber din American Crew - Fiber Cream - 100 ml hos den populære shop BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også American Crew - Fiber Cream - 100 ml. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

American Crew - Fiber Cream - 100 ml og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, får du andre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Derudover har du et meget større udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.