Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

American Crew – Superglue – 100 ml

kr. 95,00

American Crew Superglue 100 ml
Superglue styling gel fra American Crew. En hårgel med ekstrem hold og flot glans. Til den perfekte styling af frisuren. Denne hårgele har stærkt hold og giver dig muligheden for at lave lækre og kreative styling og firsurer … læs mere her

Er American Crew - Superglue - 100 ml på lager?
Køb American Crew - Superglue - 100 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

American Crew - Superglue - 100 ml

American Crew - Superglue - 100 ml Produktfakta

  • Navn: American Crew - Superglue - 100 ml
  • Mærke: american crew
  • Pris: Kr. 95.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0669316061923

American Crew - Superglue - 100 ml fra american crew

American Crew - Superglue - 100 ml er klar til dig her i shoppen. Du finder den i varegruppen Styling > Hårgele & Hårcreme. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret med når du køber American Crew - Superglue - 100 ml. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres American Crew - Superglue - 100 ml ved den velkendte shop BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være American Crew - Superglue - 100 ml. Når du handler online er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

American Crew - Superglue - 100 ml og online fordele

Køber du varer online, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En anden ting du også slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.