Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Ardell – Nail Addict Natural Square

kr. 69,00

Ardell Nail Addict Natural Square
Et sæt med alt hvad du skal bruge til at få smukke negle fra Ardell. Neglene er allerede laveti en klar lys farve, så du blot skal sætte neglene på. De kunstige negle har en lang holdbarhed, og er i en kort firkantet form … læs mere her

Er Ardell - Nail Addict Natural Square på lager?
Køb Ardell - Nail Addict Natural Square

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Ardell - Nail Addict Natural Square

Ardell - Nail Addict Natural Square Produktfakta

  • Navn: Ardell - Nail Addict Natural Square
  • Mærke: ardell
  • Pris: Kr. 69.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 074764638236

Ardell - Nail Addict Natural Square fra ardell

Ardell - Nail Addict Natural Square kan på grund af dens store popularitet nu findes i den populære kategori Neglelak & Neglepleje > Neglefile Sakse og Tilbehør. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Ardell - Nail Addict Natural Square. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Ardell - Nail Addict Natural Square i webshoppen BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder mange det de leder efter, deriblandt også Ardell - Nail Addict Natural Square. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Ardell - Nail Addict Natural Square og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det gør en prissammenligning let, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En anden ting du også slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Shoppen sender din produkter til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.