Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Ardell – Nail Addict Nude Jeweled

kr. 69,00

Ardell Nail Addict Nude Jeweled
Et sæt med alt hvad du skal bruge til at få smukke negle fra Ardell. Neglene er allerede dekoreret med smukke sten og guld glimmer samt en nude bundfarve, så du blot skal sætte neglene på. De kunstige negle har en lang hold … læs mere her

Er Ardell - Nail Addict Nude Jeweled på lager?
Køb Ardell - Nail Addict Nude Jeweled

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Ardell - Nail Addict Nude Jeweled

Ardell - Nail Addict Nude Jeweled Produktfakta

  • Navn: Ardell - Nail Addict Nude Jeweled
  • Mærke: ardell
  • Pris: Kr. 69.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 074764758927

Ardell - Nail Addict Nude Jeweled fra ardell

Ardell - Nail Addict Nude Jeweled er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i vores gruppe af varer Neglelak & Neglepleje > Neglefile Sakse og Tilbehør. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Ardell - Nail Addict Nude Jeweled. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Ardell - Nail Addict Nude Jeweled hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder du noget for alle, som jo fx kan være Ardell - Nail Addict Nude Jeweled. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Ardell - Nail Addict Nude Jeweled og online fordele

Shoppes der produkter online, begunstiges du af bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.