Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Australian BodyCare – Scalp Brush – Sort

kr. 145,00

Australian BodyCare Scalp Brush Sort
En børste der giver en skøn hovedbundsmassage, og kan være med til at minimere hovedbundsproblemer såsom skæl, og samtidig stimulere dine hårsække. Hovedbundsbørsten kan bruges både i vådt og tørt hår, og kan derfor og … læs mere her

Er Australian BodyCare - Scalp Brush - Sort på lager?
Køb Australian BodyCare - Scalp Brush - Sort

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Australian BodyCare - Scalp Brush - Sort

Australian BodyCare - Scalp Brush - Sort Produktfakta

  • Navn: Australian BodyCare - Scalp Brush - Sort
  • Mærke: australian bodycare
  • Pris: Kr. 140.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5709455009761

Australian BodyCare - Scalp Brush - Sort fra australian bodycare

Australian BodyCare - Scalp Brush - Sort er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Hårprodukter Pleje & Styling > Skælshampoo. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Australian BodyCare - Scalp Brush - Sort. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Australian BodyCare - Scalp Brush - Sort hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg Australian BodyCare - Scalp Brush - Sort. Når der handles i webshop er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Australian BodyCare - Scalp Brush - Sort og online fordele

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er der bedre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan faktisk sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.