Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Australian BodyCare – Shave Gel Mænd

kr. 99,00

Australian BodyCare Shave Gel Mænd
Barberingsgel til speciel udviklet til mænd. Giver en tættere og glattere barbering og minimere rødme, irritation og skægpest. Den lette og gennemsigtige gel smøres på hud og skal virke cirka et minut inden man påbegynde … læs mere her

Er Australian BodyCare - Shave Gel Mænd på lager?
Køb Australian BodyCare - Shave Gel Mænd

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Australian BodyCare - Shave Gel Mænd

Australian BodyCare - Shave Gel Mænd Produktfakta

  • Navn: Australian BodyCare - Shave Gel Mænd
  • Mærke: australian bodycare
  • Pris: Kr. 99.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5709455007118

Australian BodyCare - Shave Gel Mænd fra australian bodycare

Australian BodyCare - Shave Gel Mænd er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i kategorien Barbering | Hårfjerning > Til Mænd. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Australian BodyCare - Shave Gel Mænd. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Australian BodyCare - Shave Gel Mænd hos den populære shop BilligParfume.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også Australian BodyCare - Shave Gel Mænd. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Australian BodyCare - Shave Gel Mænd og online fordele

Husk at når du køber varer i webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.