Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

b.fresh – fressssh AF! Skin Loving Deodorant

kr. 59,95

b.fresh Skin Loving Deodorant Stick fressssh AF!
Nu kan du både dufte skønt og pleje huden under armene, på samme tid! B-Fresh deodoranterne er aluminiumsfrie velduftende deo-sticks der kan bruges af både kvinder og mænd. De kan avnedes til alle hudtyper … læs mere her

Er b.fresh - fressssh AF! Skin Loving Deodorant på lager?
Køb b.fresh - fressssh AF! Skin Loving Deodorant

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

b.fresh - fressssh AF! Skin Loving Deodorant

b.fresh - fressssh AF! Skin Loving Deodorant Produktfakta

  • Navn: b.fresh - fressssh AF! Skin Loving Deodorant
  • Mærke: b.fresh
  • Pris: Kr. 78.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9347108004600

b.fresh - fressssh AF! Skin Loving Deodorant fra b.fresh

b.fresh - fressssh AF! Skin Loving Deodorant findes stadig i Top-10 eller tæt på i den populære kategori Deodoranter Spray og Stick. Vidste du, at du også får de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge b.fresh - fressssh AF! Skin Loving Deodorant. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin b.fresh - fressssh AF! Skin Loving Deodorant i webshoppen BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også b.fresh - fressssh AF! Skin Loving Deodorant. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

b.fresh - fressssh AF! Skin Loving Deodorant og online fordele

Når du svinger kortet i de danske webshops, er der bedre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan endda gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Når du handler online er du også fri for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.