Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

b.fresh – Never Been Kissed Exfoliating Lip Serum – 15 ml

kr. 26,95

b.fresh Never Been Kissed Exfoliating Lip Serum 15 ml
Never Been Kissed Lip Serum fra b.fresh er en let eksfolierende læbeserum med ingredienser som c-vitamin og frugtenzymer. En kombination der fjerner døde hudceller og får de nye frem, så læberne fremst … læs mere her

Er b.fresh - Never Been Kissed Exfoliating Lip Serum - 15 ml på lager?
Køb b.fresh - Never Been Kissed Exfoliating Lip Serum - 15 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

b.fresh - Never Been Kissed Exfoliating Lip Serum - 15 ml

b.fresh - Never Been Kissed Exfoliating Lip Serum - 15 ml Produktfakta

  • Navn: b.fresh - Never Been Kissed Exfoliating Lip Serum - 15 ml
  • Mærke: b.fresh
  • Pris: Kr. 26.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9347108014883

b.fresh - Never Been Kissed Exfoliating Lip Serum - 15 ml fra b.fresh

b.fresh - Never Been Kissed Exfoliating Lip Serum - 15 ml fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den populære kategori Makeup & Kosmetik > Læbepomade & Pleje. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber b.fresh - Never Been Kissed Exfoliating Lip Serum - 15 ml. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin b.fresh - Never Been Kissed Exfoliating Lip Serum - 15 ml fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, det kan jo passende være b.fresh - Never Been Kissed Exfoliating Lip Serum - 15 ml. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

b.fresh - Never Been Kissed Exfoliating Lip Serum - 15 ml og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, giver de dig lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere og nogle giver endda et helt års returret. Derudover har du et meget større udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.