Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

b.fresh – You’re One in a Melon Body Wash – 473 ml

kr. 59,95

b.fresh you’re one in a melon revitalizing body wash – 473 ml
You’re one in a melon Revitalizing Body Wash good fra b.fresh. Body Wash der renser og eksfolierer din hud med skønne “skin-loving” ingredienser. Den lækre kropssæbe har den dejligste … læs mere her

Er b.fresh - You're One in a Melon Body Wash - 473 ml på lager?
Køb b.fresh - You're One in a Melon Body Wash - 473 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

b.fresh - You're One in a Melon Body Wash - 473 ml

b.fresh - You're One in a Melon Body Wash - 473 ml Produktfakta

  • Navn: b.fresh - You're One in a Melon Body Wash - 473 ml
  • Mærke: b.fresh
  • Pris: Kr. 59.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9347108006055

b.fresh - You're One in a Melon Body Wash - 473 ml fra b.fresh

b.fresh - You're One in a Melon Body Wash - 473 ml er en af mange varer her på shoppen og findes i den altid eftertragtede varekategori Hudpleje Krop > Showergel og Body Scrub. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber b.fresh - You're One in a Melon Body Wash - 473 ml. Langt de fleste i Norden køber deres b.fresh - You're One in a Melon Body Wash - 473 ml hos den populære shop BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, det kan jo passende være b.fresh - You're One in a Melon Body Wash - 473 ml. Når der handles i webshop sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

b.fresh - You're One in a Melon Body Wash - 473 ml og online fordele

Købes der ind i en webshop, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.