Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

b.tan – Forever + Ever – 200 ml

kr. 99,00

b.tan Forever + Ever Tanning Mousse
Forever + Ever selvbruner mousse fra b.tan hjælper dig med at se lækker solbrun ud, brug til både ansigt og krop. Farven holder sig op til 11 dage.

200 ml
Holder op til 11 dage
Selvbruner mousse
100% vegan

Serie: B … læs mere her

Er b.tan - Forever + Ever  - 200 ml på lager?
Køb b.tan - Forever + Ever  - 200 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

b.tan - Forever + Ever  - 200 ml

b.tan - Forever + Ever - 200 ml Produktfakta

  • Navn: b.tan - Forever + Ever - 200 ml
  • Mærke: b.tan
  • Pris: Kr. 120.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9347108003627

b.tan - Forever + Ever - 200 ml fra b.tan

b.tan - Forever + Ever - 200 ml er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i vores varekategori Brands > b.tan. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber b.tan - Forever + Ever - 200 ml. Langt de fleste i Norden køber deres b.tan - Forever + Ever - 200 ml ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, som jo fx kan være b.tan - Forever + Ever - 200 ml. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

b.tan - Forever + Ever - 200 ml og online fordele

Når du svinger kortet i de danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Derudover har du et meget større udvalg, som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.