Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

b.tan – Glow your own way clear tanning gel – 473 ml

kr. 118,95

b.tan Glow your own way clear tanning gel 473 ml
Glow Your Own Way fra b.tan. En selvbruner med transperant gel, der giver dig en smuk gyldenbrun tan og en naturlig lækker kulør. En selvbruner der indeholder 100% naturligt DHA, og udvikler en smuk og natu … læs mere her

Er b.tan - Glow your own way clear tanning gel - 473 ml på lager?
Køb b.tan - Glow your own way clear tanning gel - 473 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

b.tan - Glow your own way clear tanning gel - 473 ml

b.tan - Glow your own way clear tanning gel - 473 ml Produktfakta

  • Navn: b.tan - Glow your own way clear tanning gel - 473 ml
  • Mærke: b.tan
  • Pris: Kr. 99.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9347108016863

b.tan - Glow your own way clear tanning gel - 473 ml fra b.tan

b.tan - Glow your own way clear tanning gel - 473 ml findes stadig i Top-10 eller tæt på i vores varekategori Selvbruner og Solbeskyttelse > Selvbrunere. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber b.tan - Glow your own way clear tanning gel - 473 ml. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber b.tan - Glow your own way clear tanning gel - 473 ml fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Hos webshoppens store udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på b.tan - Glow your own way clear tanning gel - 473 ml. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

b.tan - Glow your own way clear tanning gel - 473 ml og online fordele

Når webshops leverer dine produkter, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.