Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Badeanstalten – Allround Olie – 250 ml

kr. 149,00

Badeanstalten Allround Olie 250 ml
En lækker olie du kan bruge til vitterligt ALT, og er baseret på mandel-, solsikke- og sesamolie. Den er lavet vandopløselig, og kan derfor også bruges til både ansigt, krop og alle afskygninger af hår. Olien er især god … læs mere her

Er Badeanstalten - Allround Olie - 250 ml på lager?
Køb Badeanstalten - Allround Olie - 250 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Badeanstalten - Allround Olie - 250 ml

Badeanstalten - Allround Olie - 250 ml Produktfakta

  • Navn: Badeanstalten - Allround Olie - 250 ml
  • Mærke: badeanstalten
  • Pris: Kr. 179.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5704989425575

Badeanstalten - Allround Olie - 250 ml fra badeanstalten

Badeanstalten - Allround Olie - 250 ml er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den eftertragtede varegruppe Hudpleje Krop > Bodylotion og Olie. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Badeanstalten - Allround Olie - 250 ml. Langt de fleste i Norden køber deres Badeanstalten - Allround Olie - 250 ml ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Hos webshoppens store udvalg går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være Badeanstalten - Allround Olie - 250 ml. Køber du varer online er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Badeanstalten - Allround Olie - 250 ml og online fordele

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, får du andre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i de mange webshops der er på det danske marked. Din sammenligning kan du rent faktisk lave på alle tider af døgnet, så længe du er online. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.