Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Badeanstalten – Body Wash Gylden Høst – 500 ml

kr. 159,00

Badeanstalten Traditionel Flydende Sæbe Body Wash
Skøn og unik showergel fremstillet af forsæbede olier med et højt indhold af blødgørende glycerin og med fine vegetabilske olier som bla olivenolie og ricinusolie. Sæben er tilsat duftnoter af lavendel og … læs mere her

Er Badeanstalten - Body Wash Gylden Høst - 500 ml på lager?
Køb Badeanstalten - Body Wash Gylden Høst - 500 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Badeanstalten - Body Wash Gylden Høst - 500 ml

Badeanstalten - Body Wash Gylden Høst - 500 ml Produktfakta

  • Navn: Badeanstalten - Body Wash Gylden Høst - 500 ml
  • Mærke: badeanstalten
  • Pris: Kr. 159.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5704989181662

Badeanstalten - Body Wash Gylden Høst - 500 ml fra badeanstalten

Badeanstalten - Body Wash Gylden Høst - 500 ml kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den altid eftertragtede varekategori Økologisk & Natur Produkter > Kropspleje Natur og Øko. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Badeanstalten - Body Wash Gylden Høst - 500 ml. Her i Danmark er der mange, der køber deres Badeanstalten - Body Wash Gylden Høst - 500 ml i den kendte webshop BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være Badeanstalten - Body Wash Gylden Høst - 500 ml. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Badeanstalten - Body Wash Gylden Høst - 500 ml og online fordele

Købes der ind i en webshop, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Du kan oven i købet gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.