Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Badeanstalten – Bodyscrub – Agurk og Mynte Saltskrub – 200 ml

kr. 149,00

Badeanstalten Bodyscrub Agurk og Mynte Saltskrub – 200 ml
Skøn saltskrub til kroppen med duften af frisk agurk og mynte. En body scrub der eksfolierer og fjerner de døde hudceller ved hjælp af de plejende ingredienser fra bla. frisk mynteog agurkekerneol … læs mere her

Er Badeanstalten - Bodyscrub Agurk og Mynte Saltskrub - 200 ml på lager?
Køb Badeanstalten - Bodyscrub Agurk og Mynte Saltskrub - 200 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Badeanstalten - Bodyscrub - Agurk og Mynte Saltskrub - 200 ml

Badeanstalten - Bodyscrub - Agurk og Mynte Saltskrub - 200 ml Produktfakta

  • Navn: Badeanstalten - Bodyscrub - Agurk og Mynte Saltskrub - 200 ml
  • Mærke: badeanstalten
  • Pris: Kr. 129.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5704989320528

Badeanstalten - Bodyscrub - Agurk og Mynte Saltskrub - 200 ml fra badeanstalten

Badeanstalten - Bodyscrub - Agurk og Mynte Saltskrub - 200 ml kan på grund af dens store popularitet nu findes i den godt sælgende kategori Økologisk & Natur Produkter > Hudpleje Natur & Øko. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Badeanstalten - Bodyscrub - Agurk og Mynte Saltskrub - 200 ml. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Badeanstalten - Bodyscrub - Agurk og Mynte Saltskrub - 200 ml online hos webshoppen BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg Badeanstalten - Bodyscrub - Agurk og Mynte Saltskrub - 200 ml. Når du handler online sparer du penge- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Badeanstalten - Bodyscrub - Agurk og Mynte Saltskrub - 200 ml og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, får du andre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.