Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Badeanstalten – Pimpsten Natursten med Slibeeffekt

kr. 49,00

Badeanstalten – Pimpsten Natursten med Slibeeffekt
Badeanstaltens pimpsten er en natursten med slibeeffekt, som skånsomt fjerner hård hud på fødder, hænder, knæ og albuer. Du kan anvende pimpstenen hver dag – brug den i badet eller efter et fodbad, hvo … læs mere her

Er Badeanstalten - Pimpsten Natursten med Slibeeffekt på lager?
Køb Badeanstalten - Pimpsten Natursten med Slibeeffekt

Varenummer (SKU): 88278 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Badeanstalten - Pimpsten Natursten med Slibeeffekt

Badeanstalten - Pimpsten Natursten med Slibeeffekt Produktfakta

  • Navn: Badeanstalten - Pimpsten Natursten med Slibeeffekt
  • Mærke: badeanstalten
  • Pris: Kr. 45.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5704989638227

Badeanstalten - Pimpsten Natursten med Slibeeffekt fra badeanstalten

Badeanstalten - Pimpsten Natursten med Slibeeffekt fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i kategorien Hudpleje Hænder og Fødder. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Badeanstalten - Pimpsten Natursten med Slibeeffekt. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Badeanstalten - Pimpsten Natursten med Slibeeffekt online hos webshoppen BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. I det store udvalg af varer er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg Badeanstalten - Pimpsten Natursten med Slibeeffekt. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Badeanstalten - Pimpsten Natursten med Slibeeffekt og online fordele

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er du stillet lidt bedre, end hvis du handler i en fysisk butik. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Når du handler online er du også fri for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.