Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Badeanstalten – Traditionel Flydende Sæbe Aktivt Kul – 300 ml

kr. 79,00

Badeanstalten Flydende Sæbe med Aktivt Kul

300 ml
Til krop og hænder

Den flydende sæbe giver en lækker spa-stemning hjemme, en skøn frisk, sødt og syrligt af de æteriske olier; appelsin, citron og citrongræs. … læs mere her

Er Badeanstalten - Traditionel Flydende Sæbe Aktivt Kul - 300 ml på lager?
Køb Badeanstalten - Traditionel Flydende Sæbe Aktivt Kul - 300 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Badeanstalten - Traditionel Flydende Sæbe Aktivt Kul - 300 ml

Badeanstalten - Traditionel Flydende Sæbe Aktivt Kul - 300 ml Produktfakta

  • Navn: Badeanstalten - Traditionel Flydende Sæbe Aktivt Kul - 300 ml
  • Mærke: badeanstalten
  • Pris: Kr. 89.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5704989177665

Badeanstalten - Traditionel Flydende Sæbe Aktivt Kul - 300 ml fra badeanstalten

Badeanstalten - Traditionel Flydende Sæbe Aktivt Kul - 300 ml fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den godt sælgende kategori Hudpleje Hænder og Fødder. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Badeanstalten - Traditionel Flydende Sæbe Aktivt Kul - 300 ml. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Badeanstalten - Traditionel Flydende Sæbe Aktivt Kul - 300 ml online hos webshoppen BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være Badeanstalten - Traditionel Flydende Sæbe Aktivt Kul - 300 ml. Køber du varer online kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Badeanstalten - Traditionel Flydende Sæbe Aktivt Kul - 300 ml og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan faktisk sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.