Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Bahama & Co – Waikiki Wild Hibiscus

kr. 39,00

Bahama & Co Waikiki Wild Hibiscus
Fyld dit hjem med denne friske sommerduft som dufter er friske hibiscus blomster. Men denne skønne duftfrisker kan du ligge de små hibiscus blomster rundt omkring i dit hjem og nemt få dit hjem til at dufte som en sommer … læs mere her

Er Bahama & Co - Waikiki Wild Hibiscus på lager?
Køb Bahama & Co - Waikiki Wild Hibiscus

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Bahama & Co - Waikiki Wild Hibiscus

Bahama & Co - Waikiki Wild Hibiscus Produktfakta

  • Navn: Bahama & Co - Waikiki Wild Hibiscus
  • Mærke: bahama & co
  • Pris: Kr. 39.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7638900850260

Bahama & Co - Waikiki Wild Hibiscus fra bahama & co

Bahama & Co - Waikiki Wild Hibiscus er en af mange varer her på shoppen og findes i den godt sælgende kategori Parfume > Home Fragrance. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Bahama & Co - Waikiki Wild Hibiscus. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Bahama & Co - Waikiki Wild Hibiscus online hos webshoppen BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. I det store udvalg af varer finder du noget for alle, som jo fx kan være Bahama & Co - Waikiki Wild Hibiscus. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Bahama & Co - Waikiki Wild Hibiscus og online fordele

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.