Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Baldessarini – Ambre Eau Fraiche – 50 ml – Edt

kr. 275,00

Baldessarini by Hugo Boss Ambre Eau Fraiche 50 ml (EDT)
Ambré Eau Fraiche Eau de Toilette fra Baldessarini. En duft med inspiratio fra Middelhavet, afslappet og elegant. Med skønne duftnoter fra bla. vandmelon, bergamotte og æble, i kombination med aromat … læs mere her

Er Baldessarini - Ambre Eau Fraiche - 50 ml - Edt på lager?
Køb Baldessarini - Ambre Eau Fraiche - 50 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Baldessarini - Ambre Eau Fraiche - 50 ml - Edt

Baldessarini - Ambre Eau Fraiche - 50 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Baldessarini - Ambre Eau Fraiche - 50 ml - Edt
  • Mærke: baldessarini
  • Pris: Kr. 298.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 4011700907007

Baldessarini - Ambre Eau Fraiche - 50 ml - Edt fra baldessarini

Baldessarini - Ambre Eau Fraiche - 50 ml - Edt er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i kategorien Parfume. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Baldessarini - Ambre Eau Fraiche - 50 ml - Edt. Her i Danmark er der mange, der køber deres Baldessarini - Ambre Eau Fraiche - 50 ml - Edt hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være Baldessarini - Ambre Eau Fraiche - 50 ml - Edt. Købes der ind i online webshops sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Baldessarini - Ambre Eau Fraiche - 50 ml - Edt og online fordele

Husk at når du køber varer i webshops, er betingelserne lidt gunstigere, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og nogle giver endda et helt års returret. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En anden ting du også slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.