Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Baldessarini – Signature – 90 ml – Edt

kr. 345,00

Baldessarini Signature for Men

90 ml
Eau de Toilette Spray
EDT
Lanceret i 2020

Duftnoter:
En herreduft der åbner med topnoter af æble, bergamotte, cypres og rosepeber. Et hjerte af patchouli, bregne og akigalwood og en maskulin varm bund af lædernot … læs mere her

Er Baldessarini - Signature - 90 ml - Edt på lager?
Køb Baldessarini - Signature - 90 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Baldessarini - Signature - 90 ml - Edt

Baldessarini - Signature - 90 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Baldessarini - Signature - 90 ml - Edt
  • Mærke: baldessarini
  • Pris: Kr. 375.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 4011700908110

Baldessarini - Signature - 90 ml - Edt fra baldessarini

Baldessarini - Signature - 90 ml - Edt kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i varegruppen Parfume. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Baldessarini - Signature - 90 ml - Edt. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Baldessarini - Signature - 90 ml - Edt i webshoppen BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, og der er det oplagte valg Baldessarini - Signature - 90 ml - Edt. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Baldessarini - Signature - 90 ml - Edt og online fordele

Hvis du shopper online, er du stillet lidt bedre, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du får med dine varer 14 dages returret. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere og nogle giver endda et helt års returret. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.