Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Barberspejl – Makeup Spejl – 12 cm

kr. 39,00

Barberspejl/Kosmetikspejl, 12 cm 
Barberspejl til mænd, der nemt kan stilles på bordet og er nemt at have med på rejsen. Spejlet gør din barbering meget nemmere. På den ene side er spejlet med X3 forstørrelse og den anden side er alm. spejl. eller brug … læs mere her

Er Barberspejl - Makeup Spejl - 12 cm på lager?
Køb Barberspejl - Makeup Spejl - 12 cm

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Barberspejl - Makeup Spejl - 12 cm

Barberspejl - Makeup Spejl - 12 cm Produktfakta

  • Navn: Barberspejl - Makeup Spejl - 12 cm
  • Mærke: cimi beauty bags
  • Pris: Kr. 39.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5412058000478

Barberspejl - Makeup Spejl - 12 cm fra cimi beauty bags

Barberspejl - Makeup Spejl - 12 cm kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i kategorien Barbering & Hårfjerning > Barbering og hårfjerning Mænd. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Barberspejl - Makeup Spejl - 12 cm. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Barberspejl - Makeup Spejl - 12 cm i den kendte webshop BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Vi har håndplukket varerne og blandt dem er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på Barberspejl - Makeup Spejl - 12 cm. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Barberspejl - Makeup Spejl - 12 cm og online fordele

Shoppes der produkter online, får du andre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere og nogle giver endda et helt års returret. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.