Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Batiste – Dry Shampoo Cherry – 200 ml

kr. 39,00

Batiste Dry Shampoo Cherry
Med Batiste tørshampoo kan du vaske dit hår og få følelsen af renhed uden at skulle gå i bad. Hvis du ikke har prøvet tørshampoo før, kan Batiste tørshampoo godt anbefales som første gangs tørshampoo. Batiste har vundet adskilli … læs mere her

Er Batiste - Dry Shampoo Cherry - 200 ml på lager?
Køb Batiste - Dry Shampoo Cherry - 200 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Batiste - Dry Shampoo Cherry - 200 ml

Batiste - Dry Shampoo Cherry - 200 ml Produktfakta

  • Navn: Batiste - Dry Shampoo Cherry - 200 ml
  • Mærke: batiste
  • Pris: Kr. 39.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5010724526798

Batiste - Dry Shampoo Cherry - 200 ml fra batiste

Batiste - Dry Shampoo Cherry - 200 ml findes stadig i Top-10 eller tæt på i kategorien Not on feeds >. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Batiste - Dry Shampoo Cherry - 200 ml. Mange er udmærket klar over, at man køber din Batiste - Dry Shampoo Cherry - 200 ml hos den populære shop BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, deriblandt også Batiste - Dry Shampoo Cherry - 200 ml. Når der handles i webshop sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Batiste - Dry Shampoo Cherry - 200 ml og online fordele

Købes der ind i en webshop, giver de dig lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.