Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Batiste – Dry Shampoo Dark & Deep Brown – 200 ml

kr. 38,00

Batiste, Dry Shampoo Dark & Deep Brown Hint of Colour, 200 ml 
Med Batiste tørshampoo kan du vaske dit hår og få følelsen af renhed uden at skulle gå i bad. Hvis du ikke har prøvet tørshampoo før, kan Batiste tørshampoo godt anbefales som første gangs tø … læs mere her

Er Batiste - Dry Shampoo Hint of Colour Dark - 200 ml på lager?
Køb Batiste - Dry Shampoo Hint of Colour Dark - 200 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Batiste - Dry Shampoo Dark & Deep Brown - 200 ml

Batiste - Dry Shampoo Dark & Deep Brown - 200 ml Produktfakta

  • Navn: Batiste - Dry Shampoo Dark & Deep Brown - 200 ml
  • Mærke: batiste
  • Pris: Kr. 39.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5010724527443

Batiste - Dry Shampoo Dark & Deep Brown - 200 ml fra batiste

Batiste - Dry Shampoo Dark & Deep Brown - 200 ml er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den eftertragtede varegruppe Hårtype | Hårprodukter. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Batiste - Dry Shampoo Dark & Deep Brown - 200 ml. Mange er udmærket klar over, at man køber din Batiste - Dry Shampoo Dark & Deep Brown - 200 ml ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, deriblandt også Batiste - Dry Shampoo Dark & Deep Brown - 200 ml. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Batiste - Dry Shampoo Dark & Deep Brown - 200 ml og online fordele

Når du svinger kortet i de danske webshops, er du stillet lidt bedre, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En anden ting du også slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.