Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Batiste – Dry Shampoo Original – 200 ml

kr. 36,00

Batiste Dry Shampoo Original 200 ml

200 ml

Dry Shampoo
 
OBS. Emballagen kan variere fra billedet, da designet skifter løbende. Produktet er dog præcis det samme. … læs mere her

Er Batiste - Dry Shampoo Original - 200 ml på lager?
Køb Batiste - Dry Shampoo Original - 200 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Batiste - Dry Shampoo Original - 200 ml

Batiste - Dry Shampoo Original - 200 ml Produktfakta

  • Navn: Batiste - Dry Shampoo Original - 200 ml
  • Mærke: batiste
  • Pris: Kr. 39.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5020480028474

Batiste - Dry Shampoo Original - 200 ml fra batiste

Batiste - Dry Shampoo Original - 200 ml er klar til dig her i shoppen. Du finder den i varegruppen Hårtype | Hårprodukter > Normalt Hår | Alle Hårtyper. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Batiste - Dry Shampoo Original - 200 ml. Langt de fleste i Norden køber deres Batiste - Dry Shampoo Original - 200 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg Batiste - Dry Shampoo Original - 200 ml. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Batiste - Dry Shampoo Original - 200 ml og online fordele

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og prissammenlignen er let at foretage, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Når du handler online er du også fri for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.