Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Beauty – QVS Fodhøvl til Hård Hud

kr. 45,00

QVS Fodhøvl til Hård Hud
En fodhøvl er det perfekte redskab, når du skal have bugt med hård hud på fødderne. Husk altid at vær forsigtig, så der ikke bliver skåret for meget af. … læs mere her

Er Beauty - QVS Fodhøvl til Hård Hud på lager?
Køb Beauty - QVS Fodhøvl til Hård Hud

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Beauty - QVS Fodhøvl til Hård Hud

Beauty - QVS Fodhøvl til Hård Hud Produktfakta

  • Navn: Beauty - QVS Fodhøvl til Hård Hud
  • Mærke: beauty
  • Pris: Kr. 45.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 841850011378

Beauty - QVS Fodhøvl til Hård Hud fra beauty

Beauty - QVS Fodhøvl til Hård Hud får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i den altid eftertragtede varekategori Hudpleje Hænder og Fødder > Fodpleje. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Beauty - QVS Fodhøvl til Hård Hud. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Beauty - QVS Fodhøvl til Hård Hud i webshoppen BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være Beauty - QVS Fodhøvl til Hård Hud. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Beauty - QVS Fodhøvl til Hård Hud og online fordele

Køber du varer online, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.