Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Benefit – Lash Line & Go – Travel Set

kr. 395,00

Benefit Lash Line & Go Travel Set
Med Lash, Line & Go! rejsesættet fra Benefit sikrer du dig en fejlfri makeup selv, når du er på farten. Roller Lash Mascara giver dine vipper en smuk buet form og løfter vipperne, så øjet virker mere åbent. Kombineret med … læs mere her

Er Benefit - Lash Line & Go - Travel Set på lager?
Køb Benefit - Lash Line & Go - Travel Set

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Benefit - Lash Line & Go - Travel Set

Benefit - Lash Line & Go - Travel Set Produktfakta

  • Navn: Benefit - Lash Line & Go - Travel Set
  • Mærke: benefit
  • Pris: Kr. 395.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 602004113399

Benefit - Lash Line & Go - Travel Set fra benefit

Benefit - Lash Line & Go - Travel Set findes stadig i Top-10 eller tæt på i den eftertragtede varegruppe Parfume & Pleje Gaveæsker > Gaveæsker Beauty. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Benefit - Lash Line & Go - Travel Set. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Benefit - Lash Line & Go - Travel Set i webshoppen BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Blandt alle varerne i shoppen kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på Benefit - Lash Line & Go - Travel Set. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Benefit - Lash Line & Go - Travel Set og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når du har handlet dine varer, og du kan finde webshops der giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.