Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Bentley – Infinite Rush – 100 ml – Edt

kr. 295,00

Bentley Infinite Rush Eau de Toilette Spray 100 ml 

 
Bentley er kendt for deres biler i luksusklassen, så hvorfor ikke også få glamouren ind med en lækker maskulin duft til mænd. Infinite Rush Eau de Toilette er en ny duft i parfumeserien fra Bentley … læs mere her

Er Bentley - Infinite Rush - 100 ml - Edt på lager?
Køb Bentley - Infinite Rush - 100 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Bentley - Infinite Rush - 100 ml - Edt

Bentley - Infinite Rush - 100 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Bentley - Infinite Rush - 100 ml - Edt
  • Mærke: bentley
  • Pris: Kr. 360.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7640163971293

Bentley - Infinite Rush - 100 ml - Edt fra bentley

Bentley - Infinite Rush - 100 ml - Edt er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i varegruppen Parfume > Mænd - Herredufte. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Bentley - Infinite Rush - 100 ml - Edt. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Bentley - Infinite Rush - 100 ml - Edt hos onlineshoppen BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være Bentley - Infinite Rush - 100 ml - Edt. Når du handler online er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Bentley - Infinite Rush - 100 ml - Edt og online fordele

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er du stillet lidt bedre, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.