Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Beter – Mellemrumsbørster Interdental Brushes – 5 Stk

kr. 25,00

Beter Mellemrumsbørster Interdental Brushes 5 Stk.
Mellemrumsbørster til den daglige tandpleje. Interdental Brushes fra Beter, er tandbørster designet til at komme imellem tænderne, så du kan få rengjort dine tænder ordentligt, og komme ind steder hvor en … læs mere her

Er Beter - Mellemrumsbørster Interdental Brushes - 5 Stk på lager?
Køb Beter - Mellemrumsbørster Interdental Brushes - 5 Stk

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Beter - Mellemrumsbørster Interdental Brushes - 5 Stk

Beter - Mellemrumsbørster Interdental Brushes - 5 Stk Produktfakta

  • Navn: Beter - Mellemrumsbørster Interdental Brushes - 5 Stk
  • Mærke: beter
  • Pris: Kr. 25.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8412122210229

Beter - Mellemrumsbørster Interdental Brushes - 5 Stk fra beter

Beter - Mellemrumsbørster Interdental Brushes - 5 Stk er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i varegruppen Tandpleje. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Beter - Mellemrumsbørster Interdental Brushes - 5 Stk. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Beter - Mellemrumsbørster Interdental Brushes - 5 Stk hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, det kan jo passende være Beter - Mellemrumsbørster Interdental Brushes - 5 Stk. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Beter - Mellemrumsbørster Interdental Brushes - 5 Stk og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.