Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Biotherm Life Plankton Mild Creamy Peel 150 ml

(85 kundeanmeldelser)

kr. 250,00

Biotherm Life Plankton Mild Creamy Peel er en mild peeling, som er velegnet til alle hudtyper, selv en sensitiv hud. Med sit indhold af Life Planton og squalene, er den lige så mild som en creme, men stadig ligeså effektiv som en peeling. Den fjerner foru … læs mere her

Er Biotherm Life Plankton Mild Creamy Peel 150 ml på lager?

Annonce
Køb Biotherm Life Plankton Mild Creamy Peel 150 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Biotherm Life Plankton Mild Creamy Peel 150 ml Varefakta

  • Navn: Biotherm Life Plankton Mild Creamy Peel 150 ml
  • Pris: kr. 174.80
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Biotherm Life Plankton Mild Creamy Peel 150 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Biotherm Life Plankton Mild Creamy Peel 150 ml for kun kr. 174.80 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Biotherm Life Plankton Mild Creamy Peel 150 ml

Biotherm Life Plankton Mild Creamy Peel 150 ml kan på grund af dens store popularitet nu findes i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care > Skin Care Masks & Peels. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Biotherm Life Plankton Mild Creamy Peel 150 ml i webshoppen NiceHair.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Biotherm Life Plankton Mild Creamy Peel 150 ml kun kr. 174.80

Handler du varer i en dansk webbutik, er der bedre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

85 anmeldelser af Biotherm Life Plankton Mild Creamy Peel 150 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Biotherm Life Plankton Mild Creamy Peel 150 ml”