Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Body Natur – Click Pen Hair Removal Wax

kr. 59,00

Body Natur Wax Click Pen
Hårfjernings-pen der på en nem og skånsom måde fjerner de uønskede hår i ansigtet. Voksen skal ikke varmes og er god til selv de små korte hår. Lavet på en naturlig formular af naturharpiks og berigende udtræk fra kirsebærblomst. … læs mere her

Er Body Natur - Click Pen Hair Removal Wax på lager?
Køb Body Natur - Click Pen Hair Removal Wax

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Body Natur - Click Pen Hair Removal Wax

Body Natur - Click Pen Hair Removal Wax Produktfakta

  • Navn: Body Natur - Click Pen Hair Removal Wax
  • Mærke: body natur
  • Pris: Kr. 69.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8414719407272

Body Natur - Click Pen Hair Removal Wax fra body natur

Body Natur - Click Pen Hair Removal Wax er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i vores varekategori Barbering & Hårfjerning > Barbering og hårfjerning Kvinder. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Body Natur - Click Pen Hair Removal Wax. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Body Natur - Click Pen Hair Removal Wax i webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, det kan jo passende være Body Natur - Click Pen Hair Removal Wax. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Body Natur - Click Pen Hair Removal Wax og online fordele

Shoppes der produkter online, er betingelserne lidt gunstigere, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det gør en prissammenligning let, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.