Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Bondi Sands Hydra UV Protect SPF 50+ Body Lotion 150 ml

(17 kundeanmeldelser)

kr. 239,00

Bondi Sands Hydra UV Protect SPF 50+ Body Lotion er en utrolig lækker solcreme med SPF 50, der sikrer høj beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler. Derudover er den vandfast i op til 4 timer, samtidig med at etisk udvundne alger sikrer intens fugt til huden. D … læs mere her

Er Bondi Sands Hydra UV Protect SPF 50+ Body Lotion 150 ml på lager?

Annonce
Køb Bondi Sands Hydra UV Protect SPF 50+ Body Lotion 150 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Bondi Sands Hydra UV Protect SPF 50+ Body Lotion 150 ml Varefakta

  • Navn: Bondi Sands Hydra UV Protect SPF 50+ Body Lotion 150 ml
  • Pris: kr. 178.62
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Bondi Sands Hydra UV Protect SPF 50+ Body Lotion 150 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Bondi Sands Hydra UV Protect SPF 50+ Body Lotion 150 ml for kun kr. 178.62 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Bondi Sands Hydra UV Protect SPF 50+ Body Lotion 150 ml

Bondi Sands Hydra UV Protect SPF 50+ Body Lotion 150 ml er en af de mest populære varer her på shoppen i vores varekategori Lotion & Sunscreen Applicators. Der følger også lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Bondi Sands Hydra UV Protect SPF 50+ Body Lotion 150 ml ved den velkendte shop NiceHair.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være dette produkt. Når der handles i webshop er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Bondi Sands Hydra UV Protect SPF 50+ Body Lotion 150 ml kun kr. 178.62

Shoppes der produkter online, får du andre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En anden ting du også slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.

17 anmeldelser af Bondi Sands Hydra UV Protect SPF 50+ Body Lotion 150 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bondi Sands Hydra UV Protect SPF 50+ Body Lotion 150 ml”