Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Bondi Sands SPF 50+ Lip Balm 10 gr. – Tropical Mango

(3 kundeanmeldelser)

kr. 129,00

Bondi Sands SPF 50+ Lip Balm – Tropical Mango er en nærende og fugtgivende læbepomade med solfaktor 50. Denne lip balm er beriget med fugtgivende E-vitamin og blødgørende shea butter, og er både koralvenlig og vegansk. Beskyt dine læber mod solens skadeli … læs mere her

Er Bondi Sands SPF 50+ Lip Balm 10 gr. - Tropical Mango på lager?

Annonce
Køb Bondi Sands SPF 50+ Lip Balm 10 gr. - Tropical Mango

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Bondi Sands SPF 50+ Lip Balm 10 gr. - Tropical Mango Varefakta

  • Navn: Bondi Sands SPF 50+ Lip Balm 10 gr. - Tropical Mango
  • Pris: kr. 92.82
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Bondi Sands SPF 50+ Lip Balm 10 gr. - Tropical Mango på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Bondi Sands SPF 50+ Lip Balm 10 gr. - Tropical Mango for kun kr. 92.82 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Bondi Sands SPF 50+ Lip Balm 10 gr. - Tropical Mango

Bondi Sands SPF 50+ Lip Balm 10 gr. - Tropical Mango kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i vores gruppe af varer Lip Balms & Treatments. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Bondi Sands SPF 50+ Lip Balm 10 gr. - Tropical Mango i webshoppen NiceHair.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være denne vare. Når der handles i webshop er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Bondi Sands SPF 50+ Lip Balm 10 gr. - Tropical Mango kun kr. 92.82

Køber du produkter i forskellige webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det giver en god fleksibilitet for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

3 anmeldelser af Bondi Sands SPF 50+ Lip Balm 10 gr. – Tropical Mango

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bondi Sands SPF 50+ Lip Balm 10 gr. – Tropical Mango”