Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Booby Tape – Nipple Cover Nude

kr. 79,00

Booby Tape Nipple Cover Nude
Nipple Covers fra Booby Tape med 5 stk i én pakke.
Nipple covers er perfekte til at bruge sammen med Booby Tape brysttapen. Brug dem gerne inden du påfører din booby tape, så du beskytter den sensitive hud ved brystvorterne. … læs mere her

Er Booby Tape - Nipple Cover Nude på lager?
Køb Booby Tape - Nipple Cover Nude

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Booby Tape - Nipple Cover Nude

Booby Tape - Nipple Cover Nude Produktfakta

  • Navn: Booby Tape - Nipple Cover Nude
  • Mærke: booby tape
  • Pris: Kr. 79.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9369998222872

Booby Tape - Nipple Cover Nude fra booby tape

Booby Tape - Nipple Cover Nude får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i vores gruppe af varer Beauty Wear. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Booby Tape - Nipple Cover Nude. Mange er udmærket klar over, at man køber din Booby Tape - Nipple Cover Nude fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, og der er det oplagte valg Booby Tape - Nipple Cover Nude. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Booby Tape - Nipple Cover Nude og online fordele

Når webshops leverer dine produkter, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.