Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Boody – Bambus Strømper Womens Invisible Active Socks – Black 34-40

kr. 44,95

Boody Bambus Strømper Invisible Active Socks – Dame Sort Str. 34-40
Boody Bambus Strømper til damer og piger. Invisible Active Socks sokletter, er komfortable usynlige bambussokker med et enkelt og lækkert design, der passer perfekt i dine sko og sneakers … læs mere her

Er Boody - Bambus Strømper Womens Invisible Active Socks - Black 34-40 på lager?
Køb Boody - Bambus Strømper Womens Invisible Active Socks - Black 34-40

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Boody - Bambus Strømper Womens Invisible Active Socks - Black 34-40

Boody - Bambus Strømper Womens Invisible Active Socks - Black 34-40 Produktfakta

  • Navn: Boody - Bambus Strømper Womens Invisible Active Socks - Black 34-40
  • Mærke: boody
  • Pris: Kr. 49.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9351383012007

Boody - Bambus Strømper Womens Invisible Active Socks - Black 34-40 fra boody

Boody - Bambus Strømper Womens Invisible Active Socks - Black 34-40 ligger på hylden i det store sortiment der er i varegruppen Organic Beauty. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Boody - Bambus Strømper Womens Invisible Active Socks - Black 34-40. Her i Danmark er der mange, der køber deres Boody - Bambus Strømper Womens Invisible Active Socks - Black 34-40 i webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være Boody - Bambus Strømper Womens Invisible Active Socks - Black 34-40. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Boody - Bambus Strømper Womens Invisible Active Socks - Black 34-40 og online fordele

Hvis du shopper online, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så vælg det, der passer bedst til dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.