Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Boody – Goodnight Nightdress Sort – S

kr. 224,95

Boody Goodnight Night Dress Sort Str S
Vi bruger halvdelen af vores liv på at sove, så hvorfor ikke gøre din Beauty Sleep så behageligt som muligt?
Boody Goodnight Nightdress er en ualmindelig blød natkjole som er et musthave og giver dig følelsen af at … læs mere her

Er Boody - Goodnight Nightdress Sort - S på lager?
Køb Boody - Goodnight Nightdress Sort - S

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Boody - Goodnight Nightdress Sort - S

Boody - Goodnight Nightdress Sort - S Produktfakta

  • Navn: Boody - Goodnight Nightdress Sort - S
  • Mærke: boody
  • Pris: Kr. 199.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9351383021016

Boody - Goodnight Nightdress Sort - S fra boody

Boody - Goodnight Nightdress Sort - S er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i vores varekategori Helse & Sundhed > Til Kvinder. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Boody - Goodnight Nightdress Sort - S. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Boody - Goodnight Nightdress Sort - S hos den populære shop BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, deriblandt også Boody - Goodnight Nightdress Sort - S. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Boody - Goodnight Nightdress Sort - S og online fordele

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, begunstiges du af bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere og nogle giver endda et helt års returret. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.