Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Boody – LYOLYTE G String Sort – XL

kr. 89,95

Boody LYOLYTE G-String Sort Str XL
G-strengs trusser designet til alle der leder efter den model, som ikke kryber op, som ikke kan ses gennem tøj og som samtidig er bløde og virkelig komfortable at have på.
Med Boody LyoLyte får du det letteste og blødest … læs mere her

Er Boody - LYOLYTE G String Sort - XL på lager?
Køb Boody - LYOLYTE G String Sort - XL

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Boody - LYOLYTE G String Sort - XL

Boody - LYOLYTE G String Sort - XL Produktfakta

  • Navn: Boody - LYOLYTE G String Sort - XL
  • Mærke: boody
  • Pris: Kr. 79.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 9351383023638

Boody - LYOLYTE G String Sort - XL fra boody

Boody - LYOLYTE G String Sort - XL findes stadig i Top-10 eller tæt på i den eftertragtede varegruppe Helse & Sundhed > Til Kvinder. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Boody - LYOLYTE G String Sort - XL. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Boody - LYOLYTE G String Sort - XL ved den velkendte shop BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, som jo fx kan være Boody - LYOLYTE G String Sort - XL. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Boody - LYOLYTE G String Sort - XL og online fordele

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er der bedre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i den store skov af webshops, der er derude. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.