Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Britney Spears – Curious – 30 ml – Edp

kr. 119,00

Britney Spears Curious Eau de Parfum 30 ml
Britney Spears Curious duften til piger i alle aldre. En sød og frisk duft fra den amerikanske popsanger, der hurtigt blev blandt bestsellerne. Curious har duftnoter af vanilje, lotusblomst, pære, tuberose og jas … læs mere her

Er Britney Spears - Curious - 30 ml - Edp på lager?
Køb Britney Spears - Curious - 30 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Britney Spears - Curious - 30 ml - Edp

Britney Spears - Curious - 30 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Britney Spears - Curious - 30 ml - Edp
  • Mærke: britney spears
  • Pris: Kr. 129.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0719346034401

Britney Spears - Curious - 30 ml - Edp fra britney spears

Britney Spears - Curious - 30 ml - Edp får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i kategorien Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Britney Spears - Curious - 30 ml - Edp. Langt de fleste i Norden køber deres Britney Spears - Curious - 30 ml - Edp i den kendte webshop BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Blandt alle varerne i shoppen kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der er det oplagte valg Britney Spears - Curious - 30 ml - Edp. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Britney Spears - Curious - 30 ml - Edp og online fordele

Købes der ind i en webshop, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter dit online køb, og du kan finde webshops der giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.