Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

BrushWorks – Classic Lash Curler

kr. 69,00

BrushWorks Classic Eye Lash Curler
Øjenvippebukkeren er et uundværligt redskab i din daglige makeup rutine, og er en nem måde at få et mere friskt look., da øjnene åbnes flot op ved et buk.
Produktinformation og fordele:

Øjenvippebukker
Sølv med rosa det … læs mere her

Er BrushWorks - Classic Lash Curler på lager?
Køb BrushWorks - Classic Lash Curler

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

BrushWorks - Classic Lash Curler

BrushWorks - Classic Lash Curler Produktfakta

  • Navn: BrushWorks - Classic Lash Curler
  • Mærke: brushworks
  • Pris: Kr. 69.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5060903874226

BrushWorks - Classic Lash Curler fra brushworks

BrushWorks - Classic Lash Curler er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den populære kategori Makeup & Kosmetik > Vipper og Bryn. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret med når du køber BrushWorks - Classic Lash Curler. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din BrushWorks - Classic Lash Curler i webshoppen BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være BrushWorks - Classic Lash Curler. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

BrushWorks - Classic Lash Curler og online fordele

Når webshops leverer dine produkter, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det giver en god fleksibilitet for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.