Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

BrushWorks – Exfoliating Gloves

kr. 35,00

BrushWorks Exfoliationg Gloves
Eksfolierende handsker, der skånsom men effektiv renser og skrubber huden fri for døde hudceller og øger blodcirkulationen. De fine lysrøde handsker kan bruges på hele kroppen, og er også velegent, inden brug af selvbruner. … læs mere her

Er BrushWorks - Exfoliating Gloves på lager?
Køb BrushWorks - Exfoliating Gloves

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

BrushWorks - Exfoliating Gloves

BrushWorks - Exfoliating Gloves Produktfakta

  • Navn: BrushWorks - Exfoliating Gloves
  • Mærke: brushworks
  • Pris: Kr. 35.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5060455143092

BrushWorks - Exfoliating Gloves fra brushworks

BrushWorks - Exfoliating Gloves ligger på hylden i det store sortiment der er i den altid eftertragtede varekategori Hudpleje Krop > Tør og sart hud. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af BrushWorks - Exfoliating Gloves. Her i Danmark er der mange, der køber deres BrushWorks - Exfoliating Gloves hos onlineshoppen BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, som jo fx kan være BrushWorks - Exfoliating Gloves. Når du handler online er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

BrushWorks - Exfoliating Gloves og online fordele

Når webshops leverer dine produkter, får du andre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, som gør det let at sammenligne priser, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.