Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

BrushWorks – Glass File Duo

kr. 49,00

BrushWorks Glass File Duo
Disse skønne glas neglefile fra BrushWorks er det perfekte sæt til at sikre altid velplejede negle. Begge file er dobbeltsidet, og så er de lavet i glas, hvilket gør dem nemme at rengøre og meget hygiejniske. Den lille fil er per … læs mere her

Er BrushWorks - Glass File Duo på lager?
Køb BrushWorks - Glass File Duo

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

BrushWorks - Glass File Duo

BrushWorks - Glass File Duo Produktfakta

  • Navn: BrushWorks - Glass File Duo
  • Mærke: brushworks
  • Pris: Kr. 49.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5060903873809

BrushWorks - Glass File Duo fra brushworks

BrushWorks - Glass File Duo er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i vores varekategori Neglelak & Neglepleje > Neglepleje & Negleforstærker. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb BrushWorks - Glass File Duo. Her i Danmark er der mange, der køber deres BrushWorks - Glass File Duo hos den populære shop BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også BrushWorks - Glass File Duo. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

BrushWorks - Glass File Duo og online fordele

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i de mange webshops der er på det danske marked. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.