Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

BrushWorks – HD 4 Piece Combination Tweezer Set – Snake

kr. 59,00

BrushWorks HD 4 Piece Combination Tweezer Set Snake
Form de perfekte bryn med dette lækre pincet sæt i slangeskins design fra Brush Works. Skønhedsværktøjet er lavet i rusfrit stål i høj kvalitet, det perfekte værktøj der med præcision fjerner selv de min … læs mere her

Er BrushWorks - HD 4 Piece Combination Tweezer Set - Snake på lager?
Køb BrushWorks - HD 4 Piece Combination Tweezer Set - Snake

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

BrushWorks - HD 4 Piece Combination Tweezer Set - Snake

BrushWorks - HD 4 Piece Combination Tweezer Set - Snake Produktfakta

  • Navn: BrushWorks - HD 4 Piece Combination Tweezer Set - Snake
  • Mærke: brushworks
  • Pris: Kr. 59.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5060455145911

BrushWorks - HD 4 Piece Combination Tweezer Set - Snake fra brushworks

BrushWorks - HD 4 Piece Combination Tweezer Set - Snake ligger på hylden i det store sortiment der er i vores varekategori Makeup & Kosmetik > Pensler og Tilbehør. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af BrushWorks - HD 4 Piece Combination Tweezer Set - Snake. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din BrushWorks - HD 4 Piece Combination Tweezer Set - Snake hos den populære shop BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være BrushWorks - HD 4 Piece Combination Tweezer Set - Snake. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

BrushWorks - HD 4 Piece Combination Tweezer Set - Snake og online fordele

Shoppes der produkter online, er der bedre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og prissammenlignen er let at foretage, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Når du handler online er du også fri for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.