Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

BrushWorks – Large Radial Blow Dry Vent Brush

kr. 109,00

BrushWorks Large Radial Blow Dry Vent Brush 55 mm
Den perfekte hårbørste til når du føntørrer dit hår, og ønsker en hurtigere tørretid samt lidt mere volume. Large Radial Vent Brush er en rundbørste til dig med lidt langt og mellemlangt hår. Rundbørsten e … læs mere her

Er BrushWorks - Large Radial Blow Dry Vent Brush på lager?
Køb BrushWorks - Large Radial Blow Dry Vent Brush

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

BrushWorks - Large Radial Blow Dry Vent Brush

BrushWorks - Large Radial Blow Dry Vent Brush Produktfakta

  • Navn: BrushWorks - Large Radial Blow Dry Vent Brush
  • Mærke: brushworks
  • Pris: Kr. 109.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5060455147427

BrushWorks - Large Radial Blow Dry Vent Brush fra brushworks

BrushWorks - Large Radial Blow Dry Vent Brush findes stadig i Top-10 eller tæt på i vores gruppe af varer Hårprodukter Pleje & Styling > Hårbørster og Kamme. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb BrushWorks - Large Radial Blow Dry Vent Brush. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber BrushWorks - Large Radial Blow Dry Vent Brush hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, deriblandt også BrushWorks - Large Radial Blow Dry Vent Brush. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

BrushWorks - Large Radial Blow Dry Vent Brush og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, er betingelserne lidt gunstigere, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og prissammenlignen er let at foretage, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.