Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

BrushWorks – Traditional Tweezer – Pincet

kr. 25,00

BrushWorks Traditional Tweezer
Must-have værktøj til dine bryn, som gør det nemt at plukke selv de mindste hår. Flot design i rustfrit stål og ergonomisk udformet, således den er nem at arbejde med.

Type: Pincet
Serie: Vipper & Bryn … læs mere her

Er BrushWorks - Pincet Traditional Tweezer på lager?
Køb BrushWorks - Pincet Traditional Tweezer

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

BrushWorks - Traditional Tweezer - Pincet

BrushWorks - Traditional Tweezer - Pincet Produktfakta

  • Navn: BrushWorks - Traditional Tweezer - Pincet
  • Mærke: brushworks
  • Pris: Kr. 25.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5060455140060

BrushWorks - Traditional Tweezer - Pincet fra brushworks

BrushWorks - Traditional Tweezer - Pincet findes stadig i Top-10 eller tæt på i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Makeup & Kosmetik > Pensler og Tilbehør. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber BrushWorks - Traditional Tweezer - Pincet. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber BrushWorks - Traditional Tweezer - Pincet hos den populære shop BilligParfume.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også BrushWorks - Traditional Tweezer - Pincet. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

BrushWorks - Traditional Tweezer - Pincet og online fordele

Når webshops leverer dine produkter, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.