Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Burberry – Brit for Men – 50 ml – Edt

kr. 297,95

Burberry Brit for Men Eau de Toilette 50 ml (EDT)
Burberry Brit for Men. No introduction needed! Vel nok en af de mest populære og mest solgte Burberry parfumer til mænd. En vaskeægte Bestseller.  Helt i stil med det klassiske og luksuriøse design, som B … læs mere her

Er Burberry - Brit for Men - 50 ml - Edt på lager?
Køb Burberry - Brit for Men - 50 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Burberry - Brit for Men - 50 ml - Edt

Burberry - Brit for Men - 50 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Burberry - Brit for Men - 50 ml - Edt
  • Mærke: burberry
  • Pris: Kr. 229.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3386463023624

Burberry - Brit for Men - 50 ml - Edt fra burberry

Burberry - Brit for Men - 50 ml - Edt ligger på hylden i det store sortiment der er i den populære kategori Parfume > Mænd - Herredufte. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Burberry - Brit for Men - 50 ml - Edt. Mange er udmærket klar over, at man køber din Burberry - Brit for Men - 50 ml - Edt ved den velkendte shop BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg Burberry - Brit for Men - 50 ml - Edt. Når der handles i webshop er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Burberry - Brit for Men - 50 ml - Edt og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og prissammenlignen er let at foretage, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.