Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Burberry – Brit Sheer – 50 ml – Edt

kr. 324,95

Burberry Brit Sheer Women Edt

50 ml
Eau de Toilette Spray

Med en blomsteragtig duft og noter af ananas, litchi, mandarin, yuzu, og en varm base af hvid musk, er Burberry Brit Sheer et frisk pust til sommeren. En skøn duft til kvinder. Burberry Brit Sh … læs mere her

Er Burberry - Brit Sheer - 50 ml - Edt på lager?
Køb Burberry - Brit Sheer - 50 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Burberry - Brit Sheer - 50 ml - Edt

Burberry - Brit Sheer - 50 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Burberry - Brit Sheer - 50 ml - Edt
  • Mærke: burberry
  • Pris: Kr. 299.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5045347977122

Burberry - Brit Sheer - 50 ml - Edt fra burberry

Burberry - Brit Sheer - 50 ml - Edt er en af mange varer her på shoppen og findes i den eftertragtede varegruppe Parfume. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Burberry - Brit Sheer - 50 ml - Edt. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Burberry - Brit Sheer - 50 ml - Edt fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også Burberry - Brit Sheer - 50 ml - Edt. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Burberry - Brit Sheer - 50 ml - Edt og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, får du andre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.