Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Burberry – Mr Burberry Indigo – 50 ml – Edt

kr. 284,95

Burberry Mr. Burberry Indigo Eau de Toílette 50 ml
Mr. Burberry fra 2018, en frisk, let krydret og aromatisk parfume til mænd. En casual duft der kan bruges af mænd i alle aldre og er god som hverdagsparfume eller til fest.
Mr Burberry Indigo Eau de Toil … læs mere her

Er Burberry - Mr Burberry Indigo - 50 ml - Edt på lager?
Køb Burberry - Mr Burberry Indigo - 50 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Burberry - Mr Burberry Indigo - 50 ml - Edt

Burberry - Mr Burberry Indigo - 50 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Burberry - Mr Burberry Indigo - 50 ml - Edt
  • Mærke: burberry
  • Pris: Kr. 299.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5045551783670

Burberry - Mr Burberry Indigo - 50 ml - Edt fra burberry

Burberry - Mr Burberry Indigo - 50 ml - Edt ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den populære kategori Parfume > Mænd - Herredufte. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Burberry - Mr Burberry Indigo - 50 ml - Edt. Her i Danmark er der mange, der køber deres Burberry - Mr Burberry Indigo - 50 ml - Edt i den kendte webshop BilligParfume.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være Burberry - Mr Burberry Indigo - 50 ml - Edt. Når du handler online kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Burberry - Mr Burberry Indigo - 50 ml - Edt og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Når du handler online er du også fri for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.