Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Bvlgari – Omnia Crystalline – 65 ml – Edt

kr. 849,95

Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette Spray, 65 ml
Omnia Crystalline fra Bulgari, er en skøn duft til kvinder, en frugtig blomsteroplevelse med noter af bambus, japansk pære, lotusblomst og balsatræ. Parfumen fanger, genspejler og afslører kvindens gl … læs mere her

Er Bvlgari - Omnia Crystalline - 65 ml - Edt på lager?
Køb Bvlgari - Omnia Crystalline - 65 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Bvlgari - Omnia Crystalline - 65 ml - Edt

Bvlgari - Omnia Crystalline - 65 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Bvlgari - Omnia Crystalline - 65 ml - Edt
  • Mærke: bvlgari
  • Pris: Kr. 849.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 783320922565

Bvlgari - Omnia Crystalline - 65 ml - Edt fra bvlgari

Bvlgari - Omnia Crystalline - 65 ml - Edt får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i vores gruppe af varer Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Bvlgari - Omnia Crystalline - 65 ml - Edt. Langt de fleste i Norden køber deres Bvlgari - Omnia Crystalline - 65 ml - Edt hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der er det oplagte valg Bvlgari - Omnia Crystalline - 65 ml - Edt. Når du handler online er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Bvlgari - Omnia Crystalline - 65 ml - Edt og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.