Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Cacharel – Amor Amor Electric Kiss – 50 ml – Edt

kr. 279,00

Cacharel Amor Amor Electric Kiss 50 ml (EDT)
 Cacharel Amor Amor Electric Kiss Eau de Toiette, opleven rig, blomstrende duft med frugtige akkorder og en varm sensuel base med amberwood og patchouli.
Duftnoter:

Topnoter: Pink peber, rabarbar
Hjertenote … læs mere her

Er Cacharel - Amor Amor Electric Kiss - 50 ml - Edt på lager?
Køb Cacharel - Amor Amor Electric Kiss - 50 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Cacharel - Amor Amor Electric Kiss - 50 ml - Edt

Cacharel - Amor Amor Electric Kiss - 50 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Cacharel - Amor Amor Electric Kiss - 50 ml - Edt
  • Mærke: cacharel
  • Pris: Kr. 279.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3614272370227

Cacharel - Amor Amor Electric Kiss - 50 ml - Edt fra cacharel

Cacharel - Amor Amor Electric Kiss - 50 ml - Edt er en af de mest populære varer her på shoppen i den populære kategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Cacharel - Amor Amor Electric Kiss - 50 ml - Edt. Her i Danmark er der mange, der køber deres Cacharel - Amor Amor Electric Kiss - 50 ml - Edt ved den velkendte shop BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Blandt alle varerne i shoppen kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også Cacharel - Amor Amor Electric Kiss - 50 ml - Edt. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Cacharel - Amor Amor Electric Kiss - 50 ml - Edt og online fordele

Hvis du shopper online, er du stillet lidt bedre, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.