Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Cacharel – Noa – 100 ml – Edt

kr. 395,00

Cacharel Noa Eau de Toilette 100 ml
Noa fra Cacharel, en parfume til kvinder lanceret i 1998. Parfumen har en skøn sammensætning af blomster og frugtagtige noter. En frisk, feminin og forførende duft. Duftnoter af koriander, et hjerte af hvid pæon og en b … læs mere her

Er Cacharel - Noa - 100 ml - Edt på lager?
Køb Cacharel - Noa - 100 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Cacharel - Noa - 100 ml - Edt

Cacharel - Noa - 100 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Cacharel - Noa - 100 ml - Edt
  • Mærke: cacharel
  • Pris: Kr. 449.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3360373016358

Cacharel - Noa - 100 ml - Edt fra cacharel

Cacharel - Noa - 100 ml - Edt er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Cacharel - Noa - 100 ml - Edt. Her i Danmark er der mange, der køber deres Cacharel - Noa - 100 ml - Edt hos den populære shop BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Blandt alle varerne i shoppen kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være Cacharel - Noa - 100 ml - Edt. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Cacharel - Noa - 100 ml - Edt og online fordele

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, får du andre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.